tisdag 1 februari 2011

Ater i Asien

Efter en snabb vecka i Australien har vi nu akt tillbaka till allas varan favorito Phi phi for att vadra Nattis lite och visa henne Thailand. Biljett tillbaka till Australien ar bokad och den forsta mars ar det tankt att vi ska vara tillbaka dar igen och jobba.

I Fremantle, dar vi bodde i Australien hade vi som sagt varldens mysigaste hus att bo i. Vi utnyttjade grasmattan ganska flitigt till att sola pa nar vadret tillat, da det var valdigt blasigt och lite smakallt pa stranden nar vi var dar. Vi hade en del utekvallar och traffade lite trevligt folk, men det basta av allt var nog vara grillkvallar. Ni ska bara veta vilken god mat vi lagat under Aussieveckan, och all mat vi saknat hemifran sag vi till att ata sa att vi kan sta ut ett tag till har nere.

Nu ar vi ju iallafall tillbaka till varldens godaste mat och varldens finaste viewpoint igen. Faktum ar att vi ska ga och klattra upp dar nu nar jag ar fardig har. Sedan far vi se vad som hander ikvall, vi har inlett veckan ratt hart har maste man saga. Men vi trivs och vi alskar med livet.

Natta, starlight, prinsessan Oztbert

En liten drinkis vid varat koksbord

Dansa kan man gora i Fremantle

Stekig baksida

Succedagen

Goa brudar pa taget till Perth

Lady gaga och paradisio

Fett har, mycket smink

Rolig sten

Lisa ska oppna dorren till varat hus

Tack familjen for att vi fick bo hos er!

Sahar ser Thailand ut uppifran, bland annat

Myskvall pa Phi phi

Grillbuffe i huset

Ser det na gott ut, eller? Det blev rester kvar.

Sofia

2 kommentarer:

  1. Så fina bilder! Och intressant blogg. Kom in på din AB-blogg av en slump, men återvänder säkert till din enkelbiljett.blogspot-sida också.

    Har själv tänkt att jag borde åka ut i världen mer än jag hittills gjort - så där bara - spontant. Klart man behöver pengar för det, men pengar är inte allt och man klarar sig på rätt små summor om man vill.

    Lycka till i framtiden du och håll alltid alla sinnen öppna! Kram!

    SvaraRadera
  2. Vad skulle du tippa på att konsumtionsmängden alkohol har varit under eran resa? Ni kommer ju få åka in på torken när ni kommer hem.
    Hur var down under förresten?

    SvaraRadera